Kelas Titanium RichWorks Untuk Pemilik Bisnes Yang Mahu Berjaya

Friday, February 25, 2022 0 Comments A+ a-

 Kelas Titanium RichWorks Untuk Pemilik Bisnes Yang Mahu Berjaya | Richworks telah diiktiraf di peringkat global yang mana mereka telah melahirkan ramai pelajar berjaya berstatus jutawan. Pada mulanya, Datuk Wira Dr Azizan Osman fokus untuk membantu menaikkan jumlah jualan tetapi ia telah memberi value nilai kepada usahawan untuk lebih berjaya dan turut membantu orang ramai di luar sana.


Telah mendapat liputan media dalam dan luar negara, Datuk Wira Dr Azizan Osman yang menubuhkan RichWorks International Sendirian Berhad yang sangat komited membantu ramai usahawan untuk berjaya. 


Bagi memudahkan perjalanan para usahawan, RichWorks akan bersama para peserta dengan membahagikan usahawan kepada empat jenis kategori mengikut tahap perniagaan masing-masing.

Antara kelas dan seminar yang dianjurkan oleh RichWorks adalah kelas percuma dan kelas mentoring berbayar. Tak lupa juga aktiviti live session serta banyak lagi program tambahan lain yang sangat proven hasilnya.

Kelas yang mendapat bimbingan terus-menerus dari Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah Titanium. Untuk menjadi salah seorang akhir Titanium, setiap usahawan ini perlu melepasi syarat-syarat berikut.

1. Merupakan seorang pemilik syarikat yang boleh membuat keputusan penting dalam syarikat

2. Merupakan pemilik perniagaan yang mendapat jualan 100 ribu sebulan atau satu juta setahun

3. Sudah berniaga Selama 1 hingga 3 tahun minimum

4. Sangat komited dan boleh komited seratus peratus

Adakah kelas Titanium ini dapat melahirkan jutawan? Jawapannya adalah Ya. Banyak bukti telah ditunjukkan secara real di mana anda boleh melihat banyak usahawan berjaya menjadi jutawan dalam program Titanium ini.

Antara contoh yang ada seperti jenama Sabella, Hasnuri, Nurraysa, Noir Beauty, King Char Kuey Teow dan banyak lagi.

Kejayaan Ashraf Khalid, Anak Datuk K Dalam Titanium Richworks

Asyraf Khalid juga merupakan salah seorang Titanium Richworks. Pengakuan dari Datuk K sendiri tambah menguatkan dakwaan itu dengan mengaku bahawa anaknya kini tidak sama dengan dahulu. Anaknya sekarang jauh lebih berjaya dalam perniagaan dan kehidupan berbanding sebelumnya,

Dalam majlis makan malam sempena hari jadi Datuk K pada Isnin lalu, beliau berucap dan menzahirkan kesyukuran kerana Asyraf kini amat membanggakannya. Bukan itu sahaja, Datuk K turut menjemput Datuk Wira Dr Azizan Osman untuk makan malam bersama ahli keluarganya.

Datuk K turut mengambil kesempatan itu untuk menyampaikan penghrgaan kepada Datuk Wira Dr Azizan Osman atas bimbingannya terhadap Titanium RichWorks termasuk bimbingan yang diberikan tanpa berbelah bagi terhadap anaknya.

Asyraf juga sangat bersyukur kerana mempunyai Mentor terbaik untuk membimbing beliau dalam perniagaan. Beliau senang dengan kumpulan Titanium yang lain kerana masing-masing banyak membantu antara satu sama lain untuk sama-sama meraih kejayaan tanpa ada hadas dengki.

"Membuat beliau bangga dengan saya merupakan 'big why' selama ini.

Alhamdulillah, semuanya berubah bila bertemu dengan Mentor saya yang betul-betul ubah bisnes Mutyara, malah hidup dan memberikan saya banyak perspektif lebih baik," katanya dalam hantaran itu yang telah ditonton hampir 15,000 orang dalam tempoh beberapa jam saja.

"Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada bapa yang membesarkan saya sebegini, sentiasa beri bimbingan, tak berikan saya kesenangan da sentiasa percaya meskipun banyak kegagalan dalam hidup.

"Saya ambil kegagalan itu sebagai pengajaran dan terima kasih kepada Mentor yang dapat mengeluarkan potensi yang ada dalam diri ini," jelasnya.

Dalam pada itu, Asyraf melihat Azizan sebagai mentor yang

terbaik buat dirinya yang bukan hanya membimbing mengenai bisnes semata-mata malah secara holistik termasuk kepimpinan dan perhubungan sesama manusia dan bersama Maha Esa.

Malah nilai-nilai baik ada dalam lingkungan anak didik Azizan dan RichWorks membuatkan beliau menjadi lebih baik lagi.

"Mereka meskipun sudah mencapai kejayaan pada satu tahap yang baik dengan jualan jutaan ringgit masih rendah diri, tidak lokek berkongsi ilmu dan perkara betul dilakukan," ujarnya.

Datuk K berucap dengan memberikan penghargaan kepada Datuk Wira Dr Azizan Osman lagi apabila memaklumkan bahawa beliau sebenarnya agak cemburu dan kagum dengan Datuk Wira. Sejujurnya tidak semua orang mampu buat apa yang Datuk Wira buat selama ini.

Berikut adalah antara kata-kata Datuk K terhadap Datuk Wira Dr Azizan Osman. Datuk Wira sendiri tidak menyangka apa yang dikatakan oleh Datuk K kerana bagi diri Datuk Wira Dr Azizan Osman, Datuk K bersikap sangat terbuka dan turut bersyukur kerana anak didiknya benar-benar berubah sejak menyertai program Titanium RichWorks.

“Saya pun cemburu dan kagum dengan Azizan, kerana ada kebolehan membina ramai jutawan yang mana saya tak boleh buat.

“Bayangkan jutawan yang Azizan bimbing ini, boleh mengingati Tuhan, beribadah, bersedekah daripada hasil kejayaan mereka, saya percaya sebahagian pahala akan dapat kepada beliau kembali kerana hasil bimbingan, didikan dan tunjuk ajarnya.

“Azizan memimpin tangan mereka semua, tunjuk mereka mana longkang, mana tempat nak kena langkah, mana tempat nak kena lompat, awak semua (rakan usahawan jutawan) sangat beruntung. Saya tak dapat ini semua ketika seusia anda dan masa memulakan perniagaan,” jelasnya.

Kesempatan ini juga Datuk K turut menyampaikan beberapa perkara kepada para usahawan beliau berharap agar usahawan di luar sana tidak ego dan saling membantu satu sama lain untuk berjaya kita tidak boleh sombong tetapi jika lebih banyak kita bantu orang lain lebih mudah untuk kita Berjaya.

Jom dapatkan info lanjut berkaitan Datuk Wira Dr Azizan Osman di www.richAzizanOsmanOfficial .works.com. Anda juga boleh sertai telegram Azizan Osman Official untuk info dan ilmu percuma, jom lihat sendiri ratusan usahawan jutawan hasil didikan

Azizan Osman di https://t.me/